Personal Trainer

Wat te verwachten

Als personal trainer is het mijn verantwoordelijkheid om er voor te zorgen dat het uiterste gehaald wordt tijdens iedere work-out, rekening houdend met de exacte limieten. 
 
Ik maak het mijn persoonlijke missie te motiveren tijdens iedere training en om het afgesproken trainingsdoel te bereiken, uiteraard met positieve resultaten.
Personal training is meer dan gewoonweg iemand naast je zijde hebben tijdens een work-out. Het gaat erom dat iemand je begeleidt door het hele proces van ontwikkeling van de gezondheid, de geschiktheid, het dieet en de levensstijl. En als het zou kunnen bij voorkeur nog met een glimlach.

 

"My Only fault is that i don't realize how great i really am"

Individuele lessen

Het woord omschrijft zichzelf al. Tijdens deze intensieve lessen zal de focus puur gericht zijn op één of twéé personen in het bijzonder.  

 

De verschillende technieken en combinaties zullen worden uitgelegd en doorgenomen op het gebied van: Stoten, trappen, knieën en clinches en niet te vergeten de welbekende low-kick.

 

Naast het leren en uitvoeren van de verschillende combinaties en techieken, zullen ook functionele oefeningen en circuits worden aangehaald.

Groeps lessen

Elke kickboks-training begint en eindigt met een gezamenlijke begroeting als teken van respect voor de trainer, de studenten en de sportschool. Na de begroeting is het tijd om de gebeurtenissen van de dag te vergeten en je aandacht op de les te richten.

 

Het is belangrijk om je spieren te strekken om blessures te voorkomen. Daarom beginnen we elke les met een warming up om de spieren los te maken. Na het opwarmen zoek/kies je een partner om mee te trainen

 

Tijdens de lessen zal ik zal de verschillende technieken en combinaties uitleggen en doornemen op het gebied van: Stoten, trappen, knieën en clinches en niet te vergeten de welbekende low-kick. De technieken zullen worden toegepast op elkaars handschoenen, trapkussens en arm-pads.

 

Naast het leren en uitvoeren van de verschillende combinaties en techieken, zullen ook functionele oefeningen en circuits worden aangehaald.

 

We beëindigen de kickboks training met een cooling-down bestaande uit een reeks stretch oefeningen.

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram