1/5

Naast mijn prestaties als topsporter ben ik een veelgevraagde persoonlijkheid.

 

Mijn karakter en spreekvaardigheid, maakt mij erg aantrekkelijk

voor verschillende gastoptredens en partnerschappen.

 

Daardoor heb ik al op verschillende radio- en tv  shows, documentaires, interviews, vlogs en evenementen mogen verschijnen.

Mijn natuurlijke communicatietalent heeft me ertoe aangezet om als openbare spreker te worden gevraagd voor verschillende evenementen zoals The Hague African festivaldiverse binnenlandse en internationale boksevenementen, non-profitorganisaties zoals het Humanity House, en verschillende sport activiteiten.

Het bereiken van de top verloopt niet zonder slag of stoot, vandaar dat ik het verhaal achter mijn successen en zeker ook tegenslagen altijd gebruik als voorbeeld.

 

Onlangs verscheen in 2018 een interview over mijn reis naar Zuid-Soedan '. Dit ongelooflijke verhaal over mijn verblijf werd breed omarmd door het publiek.

 

Een verhaal over mijn weg naar succes, mijn denken, tips en trics en nog veel meer. Dit is slechts het begin van een veel succesvoller toekomst.

1/4

Praktisch

Ik ben niet van de grafieken en theorie: ik houd het vooral praktisch, vol concrete tips en voorbeelden van mijzelf, met veel interactie met het publiek.  

Tarief

Mijn tarief is afhankelijk van de inzet, duur en aanvullende wensen. Ik krijg heel veel aanvragen om gratis te spreken, maar daar zeg ik helaas bijna altijd 'nee' tegen.

Q&A

De werkvorm doen we in overleg. Meestal begint het met een paar interview vragen (we hebben een lijst met topicstarters), daarna een praktische lezing met veel tips of voorbeelden en afsluitend een Q&A met de zaal

Experience

Ik ben niet van de grafieken en theorie: ik houd het vooral praktisch, vol concrete tips en voorbeelden van mijzelf, met veel interactie met het publiek.  

Samenwerken